Pere Iglesias organitza i coordina a la Universitat de Girona un nou curs de tractament conservador i amb punció seca del dolor miofascial.

El passat 14 d’abril ha finalitzat a les instal·lacions de l’Escola Universitària de la Salut i de l’Esport de Salt, centre adscrit a la Universitat de Girona, el curs de tractament conservador i amb punció seca del dolor miofascial que ha estat organitzat i coordinat pel nostre Director.

 El curs ha tingut una durada de 60 hores lectives i s’ha desenvolupat durant quatre seminaris, repartits en els mesos de gener a abril.

La formació ha comptat amb la presència com a docent del Sr. Xavier Sala Garcia, fisioterapeuta especialista en dolor miofascial i membre de l’equip de formació de Seminarios Travell&Simons® que, amb la figura del fisioterapeuta Orlando Mayoral al seu davant, són l’equip de docents de referència a Espanya en aquest tipus de formació.

Durant la formació els fisioterapeutes assistents varen poder aprendre les bases teòriques d’aquesta tècnica i van tenir la possibilitat de fer pràctiques de tractament entre ells, adoptant el rol de “fisioterapeuta-pacient”.

El curs ha assolit la seva 4a edició i, donat l’èxit de crítica, en Pere Iglesias ja ha rebut l’encàrrec d’organitzar una propera edició de cara al curs 2019-20.

El curs va exhaurir totes les places disponibles
Pere Iglesias amb Xevi Sala, professor del curs.

Deja un comentario